Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣύστημα συναγερμών ηλιακής δύναμης

15 αισθητική MW των εγκαταστάσεων ηλιακής παραγωγής ενέργειας με το υποστήριγμα αργιλίου

15 αισθητική MW των εγκαταστάσεων ηλιακής παραγωγής ενέργειας με το υποστήριγμα αργιλίου

  • 15 MW aesthetics of solar power plants With Aluminum Bracket
  • 15 MW aesthetics of solar power plants With Aluminum Bracket
  • 15 MW aesthetics of solar power plants With Aluminum Bracket
  • 15 MW aesthetics of solar power plants With Aluminum Bracket
 • 15 MW aesthetics of solar power plants With Aluminum Bracket

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: ZOCEN
  Πιστοποίηση: CE,CQC,IEC,TUV,CEC,MCS,CHUBB, ISO9001
  Αριθμό μοντέλου: Zcgt-15MW

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
  Τιμή: negotiation
  Χρόνος παράδοσης: 5-10 ημέρες
  Όροι πληρωμής: Εκ του εργοστασίου
  Δυνατότητα προσφοράς: 200MW/year
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υψηλό φως:

  photovoltaic power generation system

  ,

  photovoltaic power plant

   
   

  Θέση προέλευσης
  Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
  Εμπορικό σήμα
  ZOCEN
  Πρότυπο
  Zcgt-15MW
  Προδιαγραφή
  Κανονικός
  Εφαρμογή
  Χρησιμότητα
  Τάση παραγωγής
  127V-415V
  Δύναμη φορτίων
  15MW
  Ηλιακή δύναμη
  15MW

   
  15 αισθητική MW των εγκαταστάσεων ηλιακής παραγωγής ενέργειας με το υποστήριγμα αργιλίου
   
  2> συχνά ρωτημένη ερωτήσεις
   
  1. Πώς ξέρω ποιο ηλιακό ηλεκτρικό σύστημα μεγέθους για να εγκαθιστώ;
  Οι προμηθευτές ηλιακών συστημάτων θα σας συμβουλεψουν για το μέγεθος που ταιριάζει τις απαιτήσεις σας αυτό εξαρτάται συνήθως από το ποσό ενέργειας που απαιτείται και άλλων λεπτομερειών όπως οι διαστάσεις της ιδιοκτησίας.
   
  2. Ποιο είναι το χαρακτηριστικό κόστος ενός ηλιακού ηλεκτρικού συστήματος PV;
  Τα συστήματα PV μπορούν να κοστίσουν οπουδήποτε μεταξύ $8.000 και $27.000, ανάλογα με το μέγεθος του συστήματος που επιλέγεται, το οποίο είναι κυρίως βασισμένο στην κατανάλωση ενέργειας που απαιτείται.
   
  3. Πόσο καιρό τα ηλιακά ηλεκτρικά συστήματα PV θα διαρκέσουν για;
  Η υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής αυτών των συστημάτων είναι κανονικά 40 έτη συν, ανάλογα με τον τύπο ποιοτικού συστήματος που αγοράζεται.
   
  4. Μπορώ να επεκτείνω το τρέχον ηλιακό σύστημα PV μου;
  Ναι, είναι συνήθως δυνατό να συνδεθούν τα πρόσθετα ηλιακά πλαίσια με το σύστημά σας οι πρόσθετοι αναστροφείς μπορούν επίσης να πρέπει να προστεθούν για να αντιμετωπίσουν την αύξηση φορτίων.
   
  5. Είναι απαραίτητο για την ιδιοκτησία μου να αντιμετωπιστεί ο νότος;
  Όχι, νότος είναι σίγουρα ιδανικό, αλλά το νοτιοανατολικό σημείο ή το νοτιοδυτικό σημείο μπορεί να λειτουργήσει ελάχιστη απώλεια παραγωγής.
   
  6. Πώς πωλώ την ηλεκτρική ενέργεια πίσω στους προμηθευτές χρησιμότητας;
  Το ηλιακό σύστημα PV κάνει αυτό για σας. Ο αναστροφέας προσδιορίζει οποιαδήποτε αχρησιμοποίητη ηλεκτρική ενέργεια και στέλνει αυτήν την υπερβολική ενέργεια στο πλέγμα. Ο ηλεκτρικός μετρητής κινείται προς τα πίσω, πιστώνοντας κατά συνέπεια το ηλεκτρικό δισεκατομμύριο του ιδιοκτήτη.
   
  7. Είναι τα στηρίγματα μπαταριών απαραίτητα;
  Αριθ. Τα ηλιακά ηλεκτρικά συστήματα PV συνδέουν κατ' ευθείαν με το πλέγμα τοπικής χρησιμότητάς σας.
   
  8. Μπορεί η στέγη της ιδιοκτησίας μου να στηρίξει το βάρος του ηλιακού ηλεκτρικού συστήματος;
  Ναι. Ο μεγαλύτερος μέρος αυτού του εξοπλισμού δεν ζυγίζει ένα φοβερό μέρος και τα περισσότερα σύγχρονα κτήρια σχεδιάζονται για να εξετάσουν τα μακρινά μεγαλύτερα φορτία. Αν και, τα παλαιότερα κτήρια πρέπει να ερευνηθούν και μπορούν να απαιτήσουν τη δομική εργασία για την πρόσθετη υποστήριξη.
   
  9. Τι είδους άδειες χρειάζομαι;
  Θα πρέπει να ελέγξετε τις τοπικές απαιτήσεις κώδικα περιοχής σας.
   
  10. Πόσο καιρό ένα ηλιακό σύστημα PV θα πάρει για να εγκαταστήσει;
  Αυτό, πάλι, εξαρτάται από το μέγεθος του επιλεγμένου συστήματός σας, καθώς επίσης και τον τύπο επιχείρησης που επιλέγεται για να πραγματοποιήσει την εγκατάσταση. Τα μέσα κατοικημένα συστήματα μπορούν να πάρουν λιγότερο από μια εβδομάδα ενώ οι μεγαλύτερες εμπορικές εγκαταστάσεις θα πάρουν ελαφρώς περισσότερο.
   
  11. Είναι το PV ηλιακά συστήματα κατάλληλα για την επιχειρησιακή χρήση;
  Αν μη τι άλλο τα ηλιακά συστήματα είναι απίστευτα ιδανικά για τις επιχειρήσεις. Αυτό είναι επειδή οι επιχειρήσεις καταναλώνουν συνήθως την ενέργεια μεγάλων ποσών, και είναι σημαντικό να κρατηθούν οι δαπάνες αποδοτικές προκειμένου να διευθυθεί μια επιτυχής επιχείρηση. Ανάλογα με την τοπική περιοχή σας, στους εμπορικούς χρήστες προσφέρονται συνήθως τα μεγάλα οικονομικά κίνητρα προγράμματος.
   
  12. Τα οικονομικά κίνητρα ισχύουν για το καθένα;
  Συνήθως, ναι. Εντούτοις, ο τύπος κινήτρων προγράμματος διαθέσιμων εξαρτάται από τη θέση σας και εάν είστε κατοικημένος ή εμπορικός χρήστης.
   
  13. Είναι η ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τα ηλιακά ηλεκτρικά συστήματα αξιόπιστη;
  Τα ηλιακά ηλεκτρικά συστήματα έχουν χρησιμοποιηθεί από τους διαστημικούς σταθμούς από το 1954 και η τεχνολογία έχει προωθήσει απίστευτα από τότε να κάνει το μια εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή της ενέργειας. Επίσης, οι ηλιακές ενότητες PV έρχονται συνήθως με μια εξουσιοδότηση 25 ετών.
   

  3> η πώς ηλιακή δύναμη χρησιμοποιείται για να τροφοδοτήσει ένα πλέγμα-δεμένο σύστημα;

  Τα συστήματα ηλιακών πλαισίων μετατρέπουν το φως του ήλιου στη ΣΥΝΕΧΗ (άμεσο ρεύμα) ηλεκτρική ενέργεια. Τη ΣΥΝΕΧΗ ηλεκτρική ενέργεια περνούν έπειτα επάνω σε έναν ηλεκτρονικό αναστροφέα δύναμης που την αλλάζει από το συνεχές ρεύμα στο εναλλασσόμενο ρεύμα (εναλλασσόμενο ρεύμα). Η ηλεκτρική ενέργεια εναλλασσόμενου ρεύματος διανέμεται έπειτα στο ηλεκτρικό σύστημα της οικοδόμησης που παρέχει την ηλεκτρική ενέργεια. Η υπερβολική δύναμη εκτρέπεται στο πλέγμα δύναμης που αναγκάζει τον ηλεκτρικό μετρητή για να γυρίσει προς τα πίσω και επομένως πιστώνει την ηλεκτρική χρησιμότητα δισεκατομμύριο. Όταν ο ήλιος είναι απών η δύναμη χρησιμότητας χρησιμοποιείται για να παραγάγει την ηλεκτρική ενέργεια.

  15 αισθητική MW των εγκαταστάσεων ηλιακής παραγωγής ενέργειας με το υποστήριγμα αργιλίου 0
  1. Οι ηλιακές ηλιακές ενότητες ενοτήτων που τοποθετούνται για στέγη ή λόγους της ιδιοκτησίας σας μετατρέπουν το φως του ήλιου στη ΣΥΝΕΧΗ δύναμη.
  2. Ο αναστροφέας αυτή η δύναμη στέλνεται σε μια συσκευή αποκαλούμενη έναν αναστροφέα (ή μετατροπέα δύναμης) που μετατρέπουν τη ΣΥΝΕΧΗ δύναμη από τις ηλιακές ενότητες στη δύναμη εναλλασσόμενου ρεύματος ίδια με αυτήν που στέλνεται σε σας από το πλέγμα χρησιμότητας.
  3. Η ηλεκτρική δύναμη επιτροπής ταξιδεύει από τον αναστροφέα στην ηλεκτρική επιτροπή υπηρεσιών σας (το κιβώτιο διακοπτών σας). Η δύναμη από την ηλεκτρική επιτροπή θα διανεμηθεί σε οποιαδήποτε ηλεκτρικά φορτία στο σπίτι σας.
  4. Ο μετρητής χρησιμότητας όταν παράγεται η υπερβολική δύναμη από τον ηλιακό, η δύναμη θα διατρέξει στο πλέγμα του ηλεκτρικού μετρητή σας. Αυτό θα αναγκάσει το μετρητή σας για να τρέξει προς τα πίσω να κερδίσει σας μια πίστωση με την επιχείρηση χρησιμότητας.
  5. Το πλέγμα χρησιμότητας το πλέγμα χρησιμότητας παρέχει αυτόματα την ηλεκτρική ενέργεια όταν απαιτείται - τη νύχτα και κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν υπερβαίνει η απαίτησή σας την ηλιακή παραγωγή σας.
   
   
  3> περιβαλλοντικά οφέλη της ηλιακής δύναμης

  • Η συντήρηση των μη ανανεώσιμων πόρων ενέργειας

  Η φωτοβολταϊκή ηλιακή δύναμη του (PV) διευκολύνει τη χρήση των μικραίνοντας φυσικών πόρων όπως το πετρέλαιο, ο άνθρακας και το αέριο. Σήμερα, ζούμε σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον όπου η χρήση της ενέργειας αυξάνεται σε ένα ανησυχητικό ποσοστό. Είναι ζωτικής σημασίας να συντηρηθούν τα γήινα απολιθωμένα καύσιμα και άλλοι φυσικοί πόροι, όχι μόνο για ένα υγιέστερο περιβάλλον αλλά και για τη δυνατότητα των μελλοντικών γενιών να ικανοποιηθούν οι ανάγκες τους.

  • Χαμηλότερα ποσοστά αποβλήτων και ρύπανσης

  Τα ηλιακά ηλεκτρικά συστήματα PV ελαχιστοποιούν το ποσό παραγωγής αποβλήτων. Παραδείγματος χάριν, η ολόκληρη διαδικασία τον άνθρακα στην ηλεκτρική ενέργεια παράγει πολλές σκόνη, απορριμμένα στερεά απόβλητα, εκχύσεις των τοξινών και επιβλαβείς εκπομπές, καθώς επίσης και σπαταλώντας την ενέργεια, τη θερμότητα, το έδαφος και το νερό.
  Η ρύπανση από τα μη ανανεώσιμα καύσιμα είναι αναπόφευκτη. Οι εκπομπές όπως το διοξείδιο του θείου, το οξείδιο και το διοξείδιο του άνθρακα όλες αζώτου μπορούν να έχουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα στην καλλιέργεια, την υγεία των ανθρώπων και το νερό. Τα οικοσυστήματα είναι επίσης σε κίνδυνο της καταστροφής. Επιπλέον, οι ρύποι από την κηροζίνη που χρησιμοποιείται για λόγους φωτισμού μειώνονται με τη χρήση των ηλιακών ηλεκτρικών συστημάτων, καθώς επίσης και τη μείωση σε λειτουργία των γεννητριών diesel για την παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας.

  • Να αντισταθμίσει τα πράσινα αέρια σπιτιών

  Ηλιακή ηλεκτρική ενέργεια προϊόντων ηλεκτρικών συστημάτων PV χωρίς εκπομπή του διοξειδίου του άνθρακα. Ένα ηλιακό σύστημα PV μπορεί να αντισταθμίσει περίπου έξι τόνους των εκπομπών του CO2 πέρα από έναν κύκλο ζωής είκοσι ετών.

  • Μείωση της ενεργειακής χρήσης

  Η ηλιακή δύναμη βελτιώνει τη ενεργειακή αποδοτικότητα και είναι επομένως πολύ ευεργετική για τις χώρες του Τρίτου Κόσμου. Η ηλεκτρική ενέργεια ηλιακής δύναμης μειώνει τις δαπάνες της συμβατικής δύναμης για τις ενισχυμένες πόλεις, και είναι φτηνότερη για βιομηχανικούς και εμπορικούς λόγους για να τρέξει τις διαδικασίες τους. Αυτό αφήνει τη χρήση των συστημάτων PV για να παραγάγει τη δύναμη για τον μεγαλύτερο μέρος του αναπτυσσόμενου παγκόσμιου πληθυσμού στις αγροτικές περιοχές.

  • Μείωση στη διάθεση των μπαταριών ξηρός-κυττάρων

  Οι μικρές μπαταρίες ξηρών κυττάρων χρησιμοποιούνται για τις συσκευές όπως τα φορητοί ραδιόφωνα και οι φακοί, αλλά ο συνηθέστερα χρησιμοποιούνται στις αγροτικές περιοχές όπου υπάρχει έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας. Εντούτοις, ο μόλυβδος από αυτούς διέθεσε τις μπαταρίες ξηρών κυττάρων μπορεί να έχει τα καταστρεπτικά αποτελέσματα στο χώμα και το νερό. Η ηλιακή δύναμη μειώνει την ανάγκη τις μίας χρήσης μπαταρίες ξηρών κυττάρων και επομένως μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης.

   

   

  4> λεπτομερής προδιαγραφή

   

  Ηλιακά πλαίσια
  600000pcs, 250W πολυκρυσταλλικές επιτροπές
  Αναστροφέας
  τρεις φάσεις 15MW υπαίθριες στους αναστροφείς πλέγματος
  Υποστήριγμα
  υποστήριγμα αργιλίου ένα σύνολο
  Συνδυαστής
  ABB/Schneider200-900VDC
  Ηλιακό σκυλί
  Όργανο ελέγχου
  Καλώδιο
  4/6 S.q.mm ένα σύνολο
  Δύναμη εναλλασσόμενου ρεύματος
  15MWatt
  Ονομαστικές τάσεις εναλλασσόμενου ρεύματος
  127V-415V
  Ονομαστική συχνότητα εναλλασσόμενου ρεύματος
  50Hz/60Hz
  Αποδοτικότητα
  98.00%
  Ευρο- ETA
  97.70%

   

   

   

  5> χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

   

  1. Μιας στάσης υπηρεσία από τα συστατικά στις διοικητικές μέριμνες
  2. Υψηλής απόδοσης ηλιακές ενότητες συμπεριλαμβανόμενες
  3. Παρέχει τη μακροπρόθεσμη και αξιόπιστη απόδοση δύναμης
  4. Με τη over-voltage, χαμηλής και υπερφόρτωσης προστασία
  5. Εύκολος--εγκαταστήστε
  6. Γρήγορη και ακριβής παράδοση κανένας απόβλητο και αναμονής χρόνος
  7. Ελεύθερη pre-sale τεχνική υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου συστημάτων

   

   

  6> μακριά διάρκεια ζωής υπηρεσιών:

   

  Το Zocen ηλιακό επιβεβαιώνει ότι το ηλιακό πλαίσιο μας θα διαρκέσει για τουλάχιστον 25 έτη, 5 έτη εξουσιοδότησης στο υλικό και την εργασία, και να εγγυηθεί την παραγωγή θα είναι 90% μετά από 10 έτη.

   

   

   

  7> οι υπηρεσίες μας

   

  • Οι ηλιακές λύσεις Zocen είναι:
  1. Σχεδιασμένος για τις low-light και ιδιαίτερα εκτεθειμένες θέσεις
  2. Γρήγορο και χαμηλότερο κόστος για να επεκτείνει
  3. Εκτιμημένος από -35 σε 85°C (λειτουργικό)
  4. Βιομηχανική ηλεκτρική υποδομή που σχεδιάζεται για τη συνεχή ολοκλήρωση με τα υπάρχοντα συστήματα
  5. NEC ο κώδικας υποχωρητικός πέρα από το ρεύμα, η προστασία αστραπής και η ασφάλεια αποσυνδέουν
  6. Στερεάς κατάστασης ηλεκτρονική
  7. Απαριθμημένα TUV/IEC/CE συστατικά
  8. Σχεδιασμένος για τις περιβαλλοντικά προκλημένες θέσεις
  9. 25 ηλιακής έτη εξουσιοδότησης ενότητας και πλήρης εξουσιοδότηση συστημάτων
  • Ηλιακά οφέλη Zocen:
  1. Πάρτε τον έλεγχο και μειώστε τους μηνιαίους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας των επιχειρήσεών σας
  2. Εργασία με την καλύτερη ηλιακή ομάδα στη βιομηχανία με την εξαιρετική υπηρεσία
  3. Κύρια δαπάνη χρηματοδότησης με την ηλιακή οδήγηση που μισθώνει, χρηματοδότηση δανείου και προγράμματα κυβερνητικής πίστωσης
  4. Επεκτείνετε τις λύσεις καλύτερος--φυλής που στοχεύουν για τις συγκεκριμένες ηλιακές απαιτήσεις σας έκθεσης και δυνατότητας

   

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Shenzhen Jingyu Technology Co., Ltd.
  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  Quran στυλό ανάγνωση

  Η αφή και ακούει ψηφιακή ιερή διαβασμένη Quran μάνδρα με την επαναφορτιζόμενη λι-ιονική μπαταρία

  Διαβασμένη Quran μάνδρα εργοστασίων ψηφιακός αναγνώστης Koran με 4GB τη κάρτα μνήμης

  Η λέξη από το Word συνδυάζει την ιερή διαβασμένη Quran μάνδρα, ιερή ανάγνωση Koran

  Παιδιά που μαθαίνουν το μαξιλάρι

  PU κυλά τα ευθύγραμμα παπούτσια πατινάζ πάγου για τα παιδιά, σαλάχια χόκεϋ πάγου με abec-7 φέρων

  2015 νέο ηλεκτρονικό μουσικό όργανο οργάνων της Κίνας χονδρικό μουσικό με τα κουμπιά για τα παιδιά που μαθαίνουν τα βιβλία

  Αγγλικό & αραβικό μαξιλάρι εκμάθησης ΠΑΙΔΙΏΝ, ισλαμικό Ipad, μουσουλμανικά παιχνίδια, αραβική συνομιλία αλφάβητου quran

  Παιδιά που μαθαίνουν τη μάνδρα

  Παιδιά παιχνιδιών Eductaional φωνής που μαθαίνουν τη μάνδρα με τα αγγλικά ακουστικά βιβλία

  Πλαστική πράσινη μάνδρα ανάγνωσης για ισχυρό μίνι χαριτωμένο παιδιών με την τεχνολογία κώδικα OID

  USB 2.0 δημόσια παιδιά φορμών υψηλής ταχύτητας που μιλούν τη μάνδρα για τα προσχολικά παιδιά

  Αίτηση κράτησης

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Παιδιά που μαθαίνουν τη μάνδρα προμηθευτής. Copyright © 2012 - 2020 digitalquranpen.com. All Rights Reserved. Developed by ECER