Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑσύρματα Συστήματα συναγερμού Αντιδιαρρηκτικά

Ασύρματος έξυπνος εγχώριος συναγερμός GSM, ευφυές σύστημα συναγερμών GSM εγχώριας ασφάλειας, σύστημα συναγερμών διαρρηκτών

Ασύρματος έξυπνος εγχώριος συναγερμός GSM, ευφυές σύστημα συναγερμών GSM εγχώριας ασφάλειας, σύστημα συναγερμών διαρρηκτών

Wireless GSM Smart Home Alarm,Intelligent Home Security GSM Alarm System,Burglar alarm system

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GS
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: Έξυπνο σύστημα εγχώριων συναγερμών GSM AMIDA GSM-HA11

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη
Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημερών
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 5000sets/μήνα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Ασύρματος έξυπνος εγχώριος συναγερμός GSM, ευφυές σύστημα συναγερμών GSM εγχώριας ασφάλειας, σύστημα συναγερμών διαρρηκτών/σπίτι alarmsystem, ασφάλειας ασύρματο σύστημα εγχώριων συναγερμών GSM έξυπνο, ασύρματη επιτροπή ελέγχου συναγερμών, ασύρματο σύστημα ελέγχου συναγερμών GSM

AMIDA ασφάλειας ασύρματο σύστημα εγχώριων συναγερμών GSM έξυπνο, ασύρματος οικοδεσπότης συναγερμών GSM, ασύρματος έλεγχος συναγερμών GSM, ευφυές σύστημα συναγερμών GSM εγχώριας ασφάλειας

Προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
 • Ενσωματωμένη κεραία GSM, GSM 900/1800/850/1900MHz ζωνών τετραγώνων υποστήριξης, κατάλληλο για τους σφαιρικούς χρήστες.
Αυτό είναι ένα απολύτως ασύρματο σύστημα εγχώριων συναγερμών GSM που βάσισε στο ασύρματο δίκτυο GSM 900/1800/850/1900MHz και έχει το εσωτερικό αυτόματο dialer, θα καλέσει μέχρι 3 προγραμματισμένους εκ των πρότερων αριθμούς τηλεφώνου συναγερμών.
 • Ενσωματωμένες πέντε γλώσσες για προαιρετικό, αγγλικά, ισπανικά, ρωσικά, Γερμανία, κινεζικά. Μπορείτε να μεταστρέψετε το langue μέσω της εντολής SMS. Παραδείγματος χάριν, θέλετε να μεταπηδήσετε στη ρωσική γλώσσα, κατόπιν μπορείτε να στείλετε μια εντολή SMS στην επιτροπή συναγερμών με την εντολή «1234LG.3» SMS
 • Άγρυπνα χαρακτηριστικά γνωρίσματα SMS: Εάν οποιοιδήποτε ασύρματοι αισθητήρες προκαλούνται, η επιτροπή ελέγχου συναγερμών GSM θα στείλει SMS στους προγραμματισμένους εκ των πρότερων αριθμούς τηλεφώνου κυττάρων για το συναγερμό, π.χ. ασύρματος μαγνητικός αισθητήρας πορτών, ασύρματος ανιχνευτής κινήσεων PIR, κ.λπ.
 • Έκθεση SMS όταν αφοπλίζει ο βραχίονας/μέσω των μακρινών ελεγκτών. Όταν οπλίζετε ή αφοπλίζετε μέσω των μακρινών ελεγκτών του συστήματος συναγερμών εντολής, δεν ξέρετε το σύστημα στο βραχίονα ή δεν θα αφοπλίσετε τη θέση, αλλά την ξέρετε με αυτό το έξυπνο σύστημα συναγερμών. Δεδομένου ότι το σύστημα να υποβάλει έκθεση ότι ένα SMS για το βραχίονα/αφοπλίζει τη θέση όταν οπλίζετε ή αφοπλίζετε το σύστημα μέσω των μακρινών ελεγκτών.
 • Το όνομα της ζώνης 01 έως 10 μπορεί να τροποποιηθεί μέσω της εντολής SMS. Παραδείγματος χάριν, θέλετε να αλλάξετε την αρχική «ζώνη 5» στο «οικονομικό συναγερμό αιθουσών PIR»
 • Η εντολή SMS για ελέγχει μακρινά, κανένα όριο απόστασης: Παραδείγματος χάριν, εάν είστε σε στο εξωτερικό ή από το σπίτι, και θέλετε στον τηλεχειρισμό την επιτροπή συναγερμών για να είστε στο βραχίονα/αφοπλίστε τη θέση, ή ελέγξτε τη θέση εργασίας για την επιτροπή συναγερμών, ή θέλετε να ξέρετε για την εφεδρική θέση μπαταριών της επιτροπής συναγερμών. Αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να ελέγξετε όλες αυτές τις πληροφορίες μέσω της αποστολής της εντολής SMS για να τους πραγματοποιήσετε, είναι πολύ εύκολο & κατάλληλο να γίνει.
 • Η ανεξάρτητη ζώνη οργάνωσης για αφοπλίζει χωριστά: Όπως το οικονομικό δωμάτιο, μπορείτε οργάνωση το οικονομικό δωμάτιο ένα ή αρκετά ως ανεξάρτητες ζώνες. Οι ανεξάρτητες ζώνες μπορούν να αφοπλιστούν μόνο μέσω της εντολής SMS, το ασύρματο αριθμητικό πληκτρολόγιο & οι μακρινοί ελεγκτές είναι ανίκανα να το προγραμματίσουν.
 • Επικοινωνία δύο τρόπων: Συνδέστε έναν εξωτερικό ομιλητή για την πραγματοποίηση της επικοινωνίας δύο τρόπων, χρησιμοποίηση ως κινητό τηλέφωνο για να καλέσει οποιοδήποτε αριθμό και να διοργανώσει τη διπλής κατεύθυνσης ομιλία.
 • Με τη φιλική προς το χρήστη φωνή εσείς ενεργοποιεί το σύστημα μέσω του τηλεφωνικού αριθμητικού πληκτρολογίου.
 • Καταγράψτε τη λειτουργία φωνής, μπορείτε να ηχογραφήσετε εκ των προτέρων μια φωνή στην επιτροπή συναγερμών και θα είναι αυτόματα αναπαραγωγή ήχου όταν σας καλεί η επιτροπή συναγερμών. Ηχογραφήστε εκ των προτέρων τη φωνή μπορεί να είναι όπως κάτι «αισθητήρας καπνού κουζινών του γραφείου», «αισθητήρας καθιστικών PIR του γονέα» κ.λπ., μπορείτε να την κάνετε όπως συμπαθείτε, αλλά μέσα σε 10 δευτερόλεπτα.
 • Χρονική καθυστέρηση 30seconds εξόδων έτσι ώστε έχετε αρκετό χρόνο να περπατήσετε έξω το σπίτι και να κλείσετε την πόρτα σας χωρίς ώθηση οποιοιδήποτε αισθητήρες.
 • Απεριόριστοι ασύρματοι μακρινοί ελεγκτές υποστήριξης, ασύρματοι αισθητήρες, και 2 ή 3 ασύρματες λάμποντας σειρήνες.
 • Με 2 συνδεμένες με καλώδιο ζώνες για τη σύνδεση των συνδεμένων με καλώδιο αισθητήρων, οι οποίοι δεν κρατούν την υψηλή ασφάλεια και καμία διαβιβάζοντας απόσταση. Όπως, συνδεμένοι με καλώδιο ανιχνευτές φρακτών, οι συνδεμένοι με καλώδιο ανιχνευτές ακτίνων για την περίφραξη, συνδεμένος με καλώδιο αισθητήρας κινήσεων PIR που μακριά από την επιτροπή συναγερμών.
 • Βοήθεια έκτακτης ανάγκης SOS: σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να πιέσετε το κουμπί πανικού στην επιτροπή συναγερμών ή τους μακρινούς ελεγκτές ή το χωριστό κουμπί πανικού για να προκαλέσετε το σύστημα αμέσως για τη βοήθεια κανένα mater το σύστημα στην οπλισμένη θέση ή την αφοπλισμένη θέση.
 • AC/DC η αυτόματη λειτουργία διακοπτών δύναμης, η επιτροπή ελέγχου θα μεταπηδήσει αυτόματα στην εφεδρική μπαταρία, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος εναλλασσόμενου ρεύματος. Όπως και το στήριγμα η μπαταρία θα επαναφορτίσει αυτόματα με τη δύναμη εναλλασσόμενου ρεύματος σε κανονικό.
 • Επιφυλακή & αυτόματος-πίνακας SMS άγρυπνοι όταν ανάκτησε η διακοπή ρεύματος εναλλασσόμενου ρεύματος, δύναμη εναλλασσόμενου ρεύματος
 • iOS η εφαρμογή και η αρρενωπή εφαρμογή λειτουργούν, αφήνουν την ασφάλεια στο άκρο δακτύλου σας. Μπορείτε δωρεάν κατέβασμα iOS apps από το κατάστημα μήλων και δωρεάν κατέβασμα τα αρρενωπά apps από τον ιστοχώρο μας, είναι πολύ εύκολο στην οργάνωση και σας φέρνει περισσότερη ευκολία.
 • Σημειώσεις: χωρίς την κάρτα και αριθμούς τηλεφώνου SIM, η συσκευή θα λειτουργήσει ως ανεξάρτητο τοπικό σύστημα συναγερμών.

Προδιαγραφές

 • Συχνότητα GSM: 900/1800MHz (πρότυπα), 850/1900MHz (προαιρετικό)
 • Ασύρματη συχνότητα: 315MHz/433MHz για προαιρετικό
 • Χρόνος απόκρισης συναγερμών: ≤8s (σήμα GSM σε κανονικό)
 • Απαιτήσεις δύναμης: Εναλλασσόμενο ρεύμα 220V 50Hz/60Hz
 • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 12V 1A
 • Λειτουργώντας κατανάλωση:<>
 • Εφεδρική μπαταρία: DC7.4V/850MA, μπαταρία λίθιου
 • Εφεδρικές ώρες απασχόλησης μπαταριών: ≥10 ώρες
 • Συνθήκες εργασίας: θερμοκρασία: -20 ℃~+60℃, υγρασία: ≤95% (μη-συμπύκνωση)
 • Μέγεθος: 150mm (L)×100mm (W)×16mm (η)
 • Χρόνος ρεκόρ: 10s

Συσκευασία

1 επιτροπή ελέγχου GSM Χ
4 ασύρματοι μακρινοί ελεγκτές Χ
4x ασύρματοι ανιχνευτές κινήσεων PIR
4x ασύρματος μαγνητικός αισθητήρας πορτών/παραθύρων
1x ασύρματος ανιχνευτής καπνού
1x ασύρματος ανιχνευτής αερίου
1 μίνι σειρήνα Χ με τους ήχους 110DB
1 προσαρμοστής δύναμης Χ
1 αγγλικό εγχειρίδιο χρηστών Χ
1 ολοκαίνουργιο & ουδέτερο κιβώτιο συσκευασίας Χ

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Jingyu Technology Co., Ltd.
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Quran στυλό ανάγνωση

Η αφή και ακούει ψηφιακή ιερή διαβασμένη Quran μάνδρα με την επαναφορτιζόμενη λι-ιονική μπαταρία

Διαβασμένη Quran μάνδρα εργοστασίων ψηφιακός αναγνώστης Koran με 4GB τη κάρτα μνήμης

Η λέξη από το Word συνδυάζει την ιερή διαβασμένη Quran μάνδρα, ιερή ανάγνωση Koran

Παιδιά που μαθαίνουν το μαξιλάρι

PU κυλά τα ευθύγραμμα παπούτσια πατινάζ πάγου για τα παιδιά, σαλάχια χόκεϋ πάγου με abec-7 φέρων

2015 νέο ηλεκτρονικό μουσικό όργανο οργάνων της Κίνας χονδρικό μουσικό με τα κουμπιά για τα παιδιά που μαθαίνουν τα βιβλία

Αγγλικό & αραβικό μαξιλάρι εκμάθησης ΠΑΙΔΙΏΝ, ισλαμικό Ipad, μουσουλμανικά παιχνίδια, αραβική συνομιλία αλφάβητου quran

Παιδιά που μαθαίνουν τη μάνδρα

Παιδιά παιχνιδιών Eductaional φωνής που μαθαίνουν τη μάνδρα με τα αγγλικά ακουστικά βιβλία

Πλαστική πράσινη μάνδρα ανάγνωσης για ισχυρό μίνι χαριτωμένο παιδιών με την τεχνολογία κώδικα OID

USB 2.0 δημόσια παιδιά φορμών υψηλής ταχύτητας που μιλούν τη μάνδρα για τα προσχολικά παιδιά

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Παιδιά που μαθαίνουν τη μάνδρα προμηθευτής. Copyright © 2012 - 2020 digitalquranpen.com. All Rights Reserved. Developed by ECER